Make your own free website on Tripod.com

Bismillah hirRahman nir Rahiim

As'salamualaikum Warahmatullahi Wabarakhatuh

" Anak Negri "

Selamat mengunjung ke tapak lama ku ini.

Pembuka kata ingin saya ceritakan sedikit perihal diri saya secara rengkas saja. Nama ku adalah Raja Samsudin Bin Raja Mohd Ali.Panggil saja SAM.Dilahirkan disalah sebuah negeri di Malaysia yang bernama Negri Sembilan.yang terletak dibahagian selatan Semenanjung Malaysia.Saperti mana yang sahabat-sahabat lihat lambang dan bendera Negri Sembilan yang terdapat ditapak ini adalah satu kebangaan bagi diri saya sebagai anak jati dari negeri ini.Untuk mengetahui sejarah Negri sembilan sahabat-sahabat bolihlah mendapatinya di tapak " Kenali Malaysia "yang berada diawal tapak laman saya ini.

Dilahirkan dari keluarga yang sederhana dan saya adalah anak kedua dari 5 beradik.Saya telah pun berkerja disalah sebuah firma computer diTaiping. Perak. Untuk memenuhi masa lapang ku terutamanya hujung-hujung minggu (weekends),saya akan berada di kawasan rekreasi (waterfall) untuk merehatkan diri dengan mandi -manda dan beristerehat menenangkan fikiran dikawasan yang menghijau dan udara yang nyaman sekali.Adakala nya juga pergi memancing atau duduk dirumah saja.Mengikut keadaan dan mood....:)) Selain tu hobby ku juga adalah membaca dan juga memasak. Memasak adalah suatu kerja yang amat saya minati sekali kerana saya ni kuat makan...hehehehehhe.....jadi kalau sesiapa nak ajak saya keluar makan...nah..siapkan banyak2 duit tau...nanti tak cukup bayar makanan....hahahhahaha......Gurau aje ya.....( Just Kidding ).Masakkan yang saya suka adalah jenis-jenis western,oriental ,chinese style,hot and spicy dan paling sekali yang di sukai adalah masakkan ibu ku.....:)) Apa aje yang di masaknya ..pasti habis.....sekarang ni dah "put on weight "......tiada control makan....hiihihihihihi....udah gemuk sedikit...:))Gitulah serba sedikit perihal diri ku. Nak tau yang lain-lain nya bolih aje hubungi ku melalui e-mail....OK !!!

Motto ku:- "There's Nothing Impossple in Life,Work Smart but Not Work Hard"

Walaikumsalam Warahmatullahi Wabarakhatuh......

Sahabat Mu :-

(Raja Samsudin Raja Mohd Ali )

aTonaNT-0^0